iPhone 6s Plus - 16 GB - Silver

353286072092693

Kr. 3.495,-

-Kr. 200,-

Kr. 3.695,-

iPhone 6s Plus er efterfølgeren til den meget populære iPhone 6 Plus men i en kraftigere og hurtigere udgave. iPhone 6s Plus leveres med en kraftig A9 processor.
Den indeholder samme teknik og specifikationer som iPhone 6s, den eneste forskel er skærm størrelsen.
Spar mange penge ved at købe din iPhone 6s Plus brugt.

24 måneders reklamationsret.

Flere detaljer

Silikone-etui iPhone 6 Plus Silikone-etui iPhone 6 Plus
Kr. 99,- Kr. 50,-
Vælg:
Lightning kabel 3 meter Lightning kabel 3 meter
Kr. 99,- Kr. 50,-
Vælg:

del

Det indeholder din pakke:

Tilbehør der følger med din iPhone - Simnål

Tilbehør der følger med din iPhone - Hovedtelefoner

Tilbehør der følger med din iPhone - Lightning kabel

Tilbehør der følger med din iPhone - Adapter

Tilbehør der følger med din iPhone - Panserglas

Sim-nål

Earpods

Lighting til USB

USB strømforsyning

Beskyttelsesglas

Model iPhone 6s Plus
Farve Silver
Harddisk 16 GB

Big is beautiful.

iPhone 6s Plus er ikke bare større, den er også spækket med solid teknik fra Apple.
Den er ikke mindst blevet noget hurtigere end forgængeren.

iPhone 6 Plus har følgende specifikationer:

 • A9-processor med 64-bit-arkitektur
 • 1080p HD-videooptagelse
 • 12-megapixels kamera
 • 5,5” Retina HD multi touch skærm
 • 7.3 mm tynd
 • Op til 24 timers taletid
 • Touch ID


Hos iPhone Home kan du købe en brugt iPhone 6s Plus til markeds bedste priser.
Står du og mangler en brugt iPhone 6s Plus, kan der være mange penge sparet på at købe den brugt. Når du køber en brugt iPhone 6s Plus hos os er du fri for fordyrende abonnementer og bindingsperiode, du køber kun telefonen. Alle brugte iPhone 6s Plus er af højeste kvalitet og standen er særdeles god. Vi indkøber kun brugte iPhones fra de bedste leverandøre, for at opretholde den bedste og højeste kvalitet. Alle produkter har unikke billeder, så du nemt kan vurdere standen og kvaliteten.

Vi går meget op i kvaliteten og derfor kan du forvente at modtage et produkt af særdeles høj kvalitet og ofte er det meget svært at se at produktet har været brugt.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit produkt er du naturligvis velkommen til at benytte dig af din 14 dages returret. Hvorefter du vil modtage hele købssummen retur.
Det er din garanti for en god handel.

iPhone Home sælger kun brugte iPhone 6s Plus der er genbrugte. Det vil sige at de er taget ud af brug, hvor de stadig er 100% fungerende. Det kan også være at de brugte iPhones har været brugt som demomodeller. Men det er vigtigt at påpege at telefonerne IKKE er tidligere skadet telefoner som er repareret og gensolgt. iPhone Home sælger kun kvalitetsprodukter som ikke har været skadet.

Grundet vores store netværk af indkøbere, har vi mulighed for at sælge de brugte iPhones til Danmarks bedste priser. Endvidere giver vi lidt mere med i pakken. Til forskel fra andre udbydere, så levere vi earpods og beskyttelsesglas med til alle brugte iPhones.

Hos iPhone Home får du altid:

 • 24 måneders reklamationsret
 • 14 dages returret
 • Markedets største udvalg
 • Hurtig levering
 • Lidt mere tilbehør

Hvornår kan jeg forvente levering?

Vi sender alle forsendelser med GLS eller Post Danmark. Er din enhed bestilt inden kl. 16:00, afsende den dagen efter. Det betyder at vores leveringstid som regel er helt nede på 1-2 dage. Kan jeg selv hente mit køb? Ja det er muligt at afhente din bestilling i vores serviceshop i Hellerup. Når du bestiller kan du vælge ”afhentning” herefter vil du modtage en mail med instruktioner om afhentning af dit produkt. Husk at medbringe din ordrebekræftelse og billede ID (PAS, kørekort) ved afhentning. Du finder vores serviceshop her. (link til Bernstorffsvej 82 – Google Maps)

Er telefonen nulstillet ved levering?

Alle iPhones uanset model er nulstillet og alt data er slettet på telefonen. Nulstillingen sker i forbindelse med at telefonerne bliver efterset og testet.

Hvordan dækker garantien?

Vi yder altid 24 måneders reklamationsret på køb af alle brugte iPhones, iPads etc. Garantien dækker samtlige fejl og mangler som ikke er selvforskyldte. Eksempel: Hvis du taber din enhed og skærmen bliver knust, er skaden selvforskyldt og ikke dækket af reklamationsretten. Hvis skærmen pludselig stopper med at fungere, og enheden ikke har lidt fysisk overlast, vil vi naturligvis udskifte den defekte del med en ny, så din iPhone igen vil fungere.

Har jeg returret?

Du har naturligvis 14 dages returret, på alle produkter når du handler hos os.

Hvordan kan jeg betale?

På vores hjemmeside kan du betale med følgende kort: Dankort, Visa, MasterCard, American Express m.fl. Vi kan ligeledes tage imod betaling med MobilePay.

Credit cards Brugte iPhones