Stand og gradeing

Når man vurderer standen af en brugt iPhone, foretager men en graduering (grading)
Der er flere måder at grade et produkt på, men det mest almindelig er A+, A, B, C.

Nedenfor har vi beskrevet de forskellige gradueringer med billede eksempler og lidt tekst. 
Som noget helt unikt, viser vi alle vores produkter med flere billeder af hvert enkelt produkt. Dermed kan du som kunde tilsidesætte vores vurdering og danne dig din egen mening om produktets stand. Du finder vores grading af hvert enkelt produkt inden på produktet.

Grade A+
Produktet fremstår som nyt eller ubrugt. Produktet har ingen ridser, skrammer eller synlige brugsspor, og fremstår i sin helhed som nyt. Det er forventeligt at tilbehør som kabler, stik etc. også fremstår som nyt.

Grade A
Produktet fremstår som ubrugt eller i særdeles god stand. Der er ikke synlige ridser eller skrammer på produktet. Der er ikke synlig slidtage på tilbehør. Produktet har eventuelt været anvendt som demo, udstilling eller anvendt i en meget kort periode.

Grade B
Produktet fremstår pænt og 100% funktionelt. Der kan være enkelte synlige tegn på slidtage eller ridser. Der vil ikke være tegn på skader, buler eller slag.

Grade C
Produktet er fuldt funktionelt, men det må forventes at der er synlige tegn på slidtage herunder ridser. Der kan forekomme tegn på tab, buler eller slag. Produktet bærer tydelige tegn på at være brugt. Såvel også tilbehøret (kabler, stik etc.) må forventes at have synlige brugsspor.