Om iPhone Home

Høj kvalitet til den bedste pris

iPhone Home sælger brugte iPhones og iPads til Danmarks mest konkurrencedygtige priser.
Vi mener selv at have skabt en forretningsmodel, der er meget konkurrencedygtig i forhold til det etableret marked. Prisen på iPhones er relativ høj, og levetiden på produkterne er i dag noget længere. Det er med til at skabe et gunstigt marked for brugte iPhones. Vores målsætning er at været et godt og ikke mindste konkurrencedygtigt alternativ til Den Blå Avis, QXL og andre online brugt markeder.

Endvidere ønsker vi at leverer de bedste produkter til de skarpeste priser.
Faktisk er vi så sikre på at vores priser er de bedste, at vi tilbyder prisgaranti på alle brugte iPhones. For at sikre den høje kvalitet, sælger vi kun fungerende telefoner der ikke har været repareret efter defekter. Der er altså tale om brugte iPhones der er taget ud af brug for at sælges videre. Det mener vi sikre vores kunder en højere kvalitet, på produkterne.

Se det ”ægte” produktbillede online inden du køber

Vi går meget op i kvaliteten og beskrivelsen af vores produkter. Derfor har vi valgt at tage billeder af hvert enkelt brugte iPhone, dermed kan vores kunder selv konstatere standen af produktet.
Det er naturligvis tidskrævende, men vi mener at et ægte billede skaber langt mere ærlighed og gennemsigtighed.
Det første billede af hver brugte iPhone, er et standard modelbillede -resten er unikke billeder af produktet som vi selv har taget. De billeder vi selv har taget er mærket med et ikon som vist nedenfor:
iPhone Home original billeder

Sikkerhed for en tryg handel.

Vi vil som nævnt gerne være et rigtig godt alternativt til DBA, QXL etc. Det gælder også når det kommer til sikkerheden.
Når du handler hos iPhone Home behøver du ikke bekymre dig om hvorvidt den brugt iPhone er stjålet, har defekter, er SIM låst og andre faktorer der gør det usikkert at handle på egen hånd med privatpersoner.
Vi tilbyde vores kunder en sikker og tryg handel, hvor du som kunde ikke risikere at købe et stjålet, eller defekt produkt. Når du køber en brugt iPhone, er der altid påført serienummer, på kvitteringen, så hvis du mister eller får stjålet dit produkt, så kan vi altid oplyse dig om serienummeret. 
Du er som kunde sikret en handel hvor du får 24 måneders reklamationsret og 14 dages fuld returret. Det er din sikkerhed for en god og fornuftig handel.
Du har altså de samme betingelser, som hvis du havde købt produktet som nyt.

Recycling er ”cool”

Pre-owned, refurbished, recycled, genbrugt - kært barn har mange navne. Alt samme en beskrivelse for at sælge brugte produkter. Det er blevet ”IN” at købe og sælge brugt IT, herunder iPhones og iPads, og det giver god mening.
 For det første er der økonomisk en stor besparelse, ved at købe brugt i stedet for nyt. For det andet gavner det miljøet at vi begrænser mængden af IT affald, ved at forlænge levetiden på det populære udstyr. Af samme årsag sælger vi kun brugte iPhones og iPads og ikke nye.

Hvor kommer de brugte produkter fra? 


Alle de produkter vi sælger hos iPhone Home er indkøbt som fungerende produkter, der er taget ud af brug og solgt på brockermarked. Telefonerne har typisk været brugt i erhvervslivet (større virksomheder) eller brugt til udlejning og i leasingselskaber, hvor produktet har en begrænset levetid før det skal skiftes. Der er altså ikke tale om ødelagte smartphones som er repareret med videresalg for øje, men i stedet helt velfungerende telefoner, der af den ene eller anden årsag bliver udskiftet. Vi opkøber ofte store partier af flere hundred iPhones, og det er blandet andet med til at holde prisen nede.
Hvordan kan i sælge produktet så billigt?

Der er flere årsager til at vi kan holde prisen på et yderst konkurrencedygtigt plan. En vigtig faktor, er vores samarbejdsaftaler og mængden af varer vi indkøber. iPhone Home er etableret i 2017, men vi har mere end 18 års erfaring med køb og salg af brugt IT-udstyr. Derfor har vi rigtig meget erfaring, og et meget stort netværk af leverandører.

En anden vigtig årsag er, at vi ikke har detailbutikker, men kun sælger vores produkter over nettet, og dermed spare en masse penge på udgifter til drift af butikker, ansatte etc.
Vores filosofi er, at vores kunder i forvejen kender det produkt de er på udkig efter, og derfor har de ikke nødvendigvis behov for at hente produktet i en butik.


Men hvad med de kunder der gerne vil se standen af det brugte produkt?
Af samme årsag har vi taget billeder af hvert enkelt brugte iPhone og iPad. Det giver vores kunder mulighed for online, at se billeder af hvert enkelt af de brugte produkter. Dermed er det nemt for kunderne at vurdere standen.

Ingen moms på de brugte iPhones og iPads?

En tredje og meget vigtig faktor, er at vi sælger vores produkter efter reglen om brugt moms.
 Det betyder at vi kan sælge vores brugte produkter uden moms til både private og erhverv i Danmark.
 Der skal stadig betales moms til Skat, men det afregnes af overskuddet og pålægges altså ikke kunden ved købet.
Der skal dog stadig betales 25% moms af alt tilbehør som er nyt.

Du kan læse mere om ordningen på SKAT´s hjemmeside.

En sidste årsag, er at vi har sparet den fancy emballage væk, og leverer vores produkter i en simpel papkasse med skumindhold. Det holder udgiften nede og sørger for en optimal beskyttelse under transporten. 


Vi har enkelte kunder der efterspørger originalkassen fra Apple. Typisk er det hvis den brugte iPhone skal bruges som gave eller ligende.
Derfor har vi gjort det muligt at tilkøbe en original Apple iPhone kasse, når du køber en brugt iPhone. En original iPhone kasse koster Kr. 40,-.